Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2394609

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ang att Forsell medger att han missedömt marknaden så har väl Skuggan/Engman sagt liknande för några veckor sen? Fast det är också mycket möjligt att LHF sitter på större pengapåse att värva för och ligger bättre till för att fiska upp nån av de som skeppats till AHL nyligen. Jag tror att det är något eller några tiotal spelare som jag via suspekta sidor och låg kunskap tror kan vara aktuella. Om de behagar flytta över pölen vill säga. Hört rykten om att de siktat in sig på en specifik spelare som fortfarande inte estämt sig för om han ska dra elller stanna och slåss för en plats i NHL. Osäkert om det ryktet är sant, men gissar oavsett att det kommer loss ett antal namn av bra kvalitet framöver.
Möjligt att jag är för optimistisk. Hoppet brukar förvissso inte svikta i första taget här....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Du är mer insatt än jag och hoppas att det lyckas och det kommer en glad överraskning snart. Jag har fått för mig att Luleås rekryteringar sker på följande sätt:
1. Bulan och Stridh bedömer laget och på vilka sätt det borde förändras.
2. Skuggan och Bulan snabbar av marknaden och identifierar spelare man vill ha.
3. Engman kontaktar spelaren i fråga och lämnar ett bud.
Blir förstås lite överlappande men kanske under silly season att Engman fått OK att bjuda mer numera än tidigare, för att konkurrera ut Apan, Pölsan och andra lag som är ute med håven.
Kommentera