Luleå HF

116559 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395484

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
I Delfinen pågår elithockey, när Luleå tar emot DamHV, som skärande emot hyggligt i första perioden och t.o.m. var uppe i ställningen 2-2, innan Luleå fick in 3-2. Lite annorlunda matchbild i andra perioden där Luleå vann skotten med 24-3 och gick ifrån till 7-2. Nu ska vi köra tredje och DamHV byter målvakt. Ska de kunna vända på detta nu, med annan spade?

Efter denna match har Luleå kört 1/3 av SDHL och vunnit samtliga matcher. Dominansen fortsätter!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Det där med nyförvärv kärvar lite och en del fans förfasas över att det inte händer nåt. Jag har tagit Skuggan på orden. Tror man letar bland spelare som precis ligger på gränsen till NHL. Många av dem vill just nu ogärna släppa sin dröm då de tror eller i realiteten ligger nära att bli uppkallade. En del svenskar som kanske inte sticker ut lika mycket som en del nordamerikaner, men som kan SHL-spelet eller har koppling hit (Andreasson) tror jag också kan vara av intresse. Lönetaket i NHL sätter väl sina gränser för hur mycket de lage kan fylla upp? Jag är ingen expert alls. Mer en EP-scoutare.
Har en liten "intresselista" jag kollar av lite numera, om nån undrar vilka namn som ev. kan vara av intresse. Men jag vet inget. Nån av spelarna har det gått rykten om, så helt borta är jag kanske inte i min lilla spekulation?
Namn jag kan tänka mig att man kollar på (nån i alla fall):
Tyler Ennis, Emil Bemström, Alex Chiasson, Jesper Fröden, Alex Galchenyuk, Adam Gaudette, Max Veronneau, Pontus Andreasson, Sonny Milano och T.J. Tynan,
Mario Kempe är väl en annan. Liksom andra Svenskar som man ev. kollar på vill man antagligen ge kontrakt på flera år. Kanske gör det, tillsammans med drömmen man har svårt att släppa när man är så nära nära att uppfylla sin dröm, att det tagit tid?
Nåja.
Tiden får utvisa om GM:s taktik denna silly varit lyckosam. Vissa spelare har jag kollat mer på tex videos mm. Andra är ren EP-scouting, scoutomdömen om spelares kvaliteter, mm.
Ta detta med en nypa salt och mer att jag delar mina fria fantasier :D
Jag är nu sån att hoppet överger mig ofta senare än andra.
Vill du falla in i samma drömmar så googla på ;)
Kommentera