Luleå HF

116559 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395636

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och Tyler Ennis som jag nämnde i ett tidigare inlägg, som en av de GM:arna kanske tittar på, signad i NLA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, Ennis skulle vi väl gärna sett i Luleå. Helt otroligt att SLA-lagen har råd att ta in så många spelare. Visst är hockeylivet i Schweiz bekvämt men de måste ju lova rejält mycket höre lön för sina importer jämfört med Sverige och SHL.

Konstaterar att före detta Luleåspelaren Niklas Hjalmarsson nu verkar ha bestämt sig död att spela för HV. Niklas hade ju en fantastisk karriär i NHL och Chicago med Stanley Cup-ringar som bevis för det. Han var hu bara 34 år när han flyttade tillbaka till Sverige fast förklarade att han lagt ned hockeyn, men ett år senare bestämmer han sig för att börja spela igen efter övertalningskampanj av Nubben. Visst, Niklas spelade för HV som junis och fick allt fler chanser med SHL-matcher från 17 års ålder, men det är ju ingen hemlighet att han inte alls var nöjd över hur han matchades av HV. Osten och Rogern pratade med honom och 19 år och 11 månader gammal skrev han på för Luleå Hockey. Niklas var ju draftad i fjärde rundan av Chicago men åkte över till cupen 2007 och det gick så bra att han blev kvar vilket alltså följdes av 14 framgångsrika säsonger på andra sidan Pölen.

Och. Eftersom han blev Luleåspelare redan som junior är han ju per definition lanserad av Apan en helt egen Luleåprodukt. Vi gratulerar HV till att få in denna duktige spelare, utbildad av Luleå Hockey.
Kommentera