Luleå HF

116559 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2396169

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och från spelargången visar de upp en heltänd Emil Larsson som senaste matchen levererade hattrick- Men de har ju många fler. Den levande väggen en with exempelvis. För att inte tala om Abols-Brohmé i förstalinan. Eller den där junioren Leo Carlsson som alla experter tycks ha fallit pladask för - låter som ett genombrott a la Elias Pettersson, Bäckström, Zäta eller andra tidiga talanger, brrr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Mycket fina individuella prestationer av först kOMAReK och sedan Honka öppnar upp Öretförsvaret och när Honka spelar fri Rasken på kanten smäller denne knyckt in pucken bakom en Roth som gått ut för att bli stor vid väntat Honkaskott. Och det var i 6 mot 5 eftersom öret hade en väntande utvisning.

1-1. Efter typ 12-2 i skott;-) Tacka Lassi för det!

Vill också nämna Shinnimin som jag tycker agerar bättre nu. Tidigare gick han konsekvent med puck i komplicerade situationer och chansslängde iväg blinda puckar i hopp om att nå medspelare. Nu spelar han enklare, släpper pucken snabbare och då blir hans snabbhet och rörlighet ett bra vapen att röra om tillräckligt bland ören innan han snabbt släpper ifrån sig bra pass bra på bra placerade spelare. Och Platoonuppvisningarna slipper vi men förra matchen smällde han dessutom in ett snyggt mål. Hoppas detta fina från hans sida fortsätter!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
1-0 till Öret efter en snabb spelvändning där #44 och Själin inte oväntat är inne fast det var nog Fröberg som borde hängd med ner snabbare och inte släppt ett naket öre i slottet att få damma på.
Kommentera