Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2400822

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
KulaShaker: Förstår att du undrar och naturligtvis hade jag bedömt det hela objektivt och artigt och förklarat att Vainikka var en "€%#%&%/ f-e fusk-j-a finnpajserska, av fläskigt snitt!" Det vet du väl? ;-)

Jag såg som sagt inte matchen men jag har sett Vainikka spela mycket och skulle inte likna hennes stil vid Fläskbergets utan snarare som en kvinnlig Oscar Möller.

Trist att DamPölsans målvakt skadas. Blir hon borta innebär det ett stort avbräck men jag hoppas det var något som löser sig snabbt. Låter som en ankelskada kanske? I så fall torde det bara bli veckor förhoppningsvis som följd av små bristningar i ledbandsfäste. Men som sagt, jag har inte sett situationen utan gissar bara av din beskrivning.

TILLÄGG: Läser att det tydligen var hennes knä som skadades. Svårt att tolka utan att ha sett situationen som sagt. Ledband, korsband, s k lårkaka? Svårt att tro att situation i målområdet ska ha lett till svår knäskada dock. Tror och hoppas att den duktiga vakten är tillbaka inom veckor.
Kommentera