Luleå HF

116649 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2401978

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Timret upprepade alltså genidraget att ta ut vakten i sudden för att spela 4 mot 3 och då darrade förstås Pungen sönder varpå Timret tog bonuspinnen och vi andra applåderar Timret. Fiskrenset försökte förgäves stånga sig blodiga mot Jugrenjönssonmuren hos Läjkers och föll till slut helt samman av frustration. Vi har sett det i flera år nu: Rogerns spelsystem - kopierad från Rönken och Bulan - och alla köpespelare ids inte längre följa konceptet och längtar hela säsongen över att det ska vara över så att de kan koncentrera sig på sommaren då de sitter på avenyn och hinkar pilsner med de följer sparkbollen, fast när hegemonin med ICA, ÖIS och gårdakvarnens GAIS numera är ett minne blott ersatta av BK Arslet vete fan hur det ska gå. Nå, Fiskrenset har pengar och nu blir det väl att följa det gamla receptet att köpa, köpa och köpa igen. Låga odds på att de öppnar börsen för Loui Eriksson nu.

Hur som helst hög tid att uppdatera den riktiga tabellen som utgår från poäng per match och standardiserats så att alla lag spelat 16 matcher (som de lag som spelat mest gjort).

Att Warulfven och Läjkers skulle ligga högt förvånar nog inget och Öret har också etablerat sig för hög position. Men mer imponerar Trottoarkanten och speciellt Timret och nu är det dags att börja fundera på hur länge detta kan hålla. Kanske säsongen ut? Mer negativa överraskningar representeras av Apan och Fiskrenset och i synnerhet Röglet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Så just nu en åttondel mellan malmö och pölsan alltså , den vore sevärd tror jag
Kommentera