Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2403152

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ånä, vår Sklenicka ger ni allt faan i.
Bättre isf att låta er målvaktstränare gå ner och jobba på halvtid, borde gynna Lassinnanti. Verkar funka bra hos oss med Honken och Lindbäck, trots protester och snack om felaktigt upplägg från en del av våra supportrar…. 😉
Turligt 0-1 och även lite oförtjänt 0-2 satte tonen för er och resten. Med 1-0 under er tjurrusning från start vete fan hur det gått. Bra analys av Fröberg efter matchen, ni har lite att slipa på, material finns.
Tack för god match!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Huge: Ja, jag har sett det. Såg också att era vakter och vakttränare försvarade upplägget offentligt men vad vet väl de, som inte ett gäng pölserliga soffskribenter vet bättre, vilket de meddelar Pölsans sportsliga ledning i nattliga mail, snälla som de är;-)

He he, vi får gå Honken All-in och ställa av Bulan och Stridh varannan period och låta Greppa ta över och coacha. Han kanske kan få ordning och effekt på Bulans instruktion till forwards "skjut stenhårt i krysset".

Då har vi mötts två gånger i år med lite oväntat att vi fick poängen nere hos er medan ni plockade dem uppe hos oss. Grattis till tre välförtjänta pinnar idag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Huge: Skulle säga att material inte finns i Luleås trupp och just det är problemet 😀. Vi ersatte våra 2 spets spets spelare med Komarov, en brunkare.

Glömde även Lepistö som vi ersatte med Sellgren som besitter 10% av Lepistös skills.
Kommentera