Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2403392

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Aha, du hade perfekt koll på detta. Jag trodde felaktigt att man spelade kvartsfinalerna i ordning kvartsfinal 1, 2, 3 och 4 men när förbundet är inblandat blev det mer naturligt med ordningen 4, 2, 3 och sist 1.

Nu har också Ångermanland slagit Göteborg Vilket innebär att det blir Stockholm Syd - Ångermanland i semifinal 2 i morgon, medan Norrbotten - precis som du skrev - möter vinnarna - Stockholm Nord - Västerbotten i semifinal 1 i morgon.

De tre lagen som redan är kvalificerade för semifinal har gjort det på sportsliga resultat genom att vinna matcher. Medan Västerbotten fått gratisbiljett som arrangör.

Ungefär som DamApan nu raaaasar och kräver gratisbiljett till SDHL efter att ha torskat sportsligt i kvalen fem år i rad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Det blir Stockholm Nord, regerande mästare senaste tre åren, som möter Norrbotten i semifinal i morgon.

Sthlm Nord körde fullständigt över gratislaget Västerbotten under inledningen av första perioden och när de satte 2-0 kunde ställningen ha varit 7-0 efter de chanser de haft. Men lite senare började stockholmarna spelade på hälarna och resten av matchen var det faktiskt västerbottningarna som fick trycka på och hade 2-1. Slutminut tar Västerbotten vakten varpå Stockholm Nord sätter 3-1, men därefter får Västerbotten in 3-2 och försöker in i kaklet, men får inte in något kvitteringsmål.
Kommentera