Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2405782

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Sett siffror som visar att de flesta av våra någorlunda producerande spelare underpresterat nåt fruktansvärt gentemot i fjol.
-----------------------------------------------------------------------
Det kan så vara. Men nu spelar varken Omark eller Andreasson med oss längre, vilket garanterat spelat in på varför några utav våra 'producerande' spelare som du uttrycker det, har underpresterat så här långt.


pyts: Jag skulle bli ytterst förvånad om vi slutar utanför top sex. Dels för att vi har ett bra spel i grunden som vi visat. Dels för att vi har spelare som rimligen kommer höja sig.Dels för att vi har pengarna till minst ett kvalitetsförvärv. Frågan är vem/vilka och när.
-----------------------------------------------------------------------
Tyvärr kanske jag ska säga, delar jag inte din optimism gällande just det med minst topp sex o s v.
Jag har svårt att tro att vi med det här spelet kommer att vara före NÅGON av endera Växjö, FBK, SkAIK, Örebro, Leksand eller Frölunda, efter 52 spelade matcher, vilket skulle innebära att vi som bäst slutar 7a. Men vi får se... Det kanske kommer en uppryckning även utan nytillskott till truppen, men jag tvivlar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja vi ser lite olika på det. Du beskriver att du "har svårt att tro att vi med det här spelet kommer att vara före NÅGON av endera Växjö, FBK, SkAIK, Örebro, Leksand eller Frölunda, efter 52 spelade matcher, vilket skulle innebära att vi som bäst slutar 7a."
Det spel vi visat har ju många gånger varit bättre än resultatet. P.g.a. ineffektivitet ligger vi inte i den absoluta toppen. Dock inte långt ifrån. Med lite medstuds efter uppehållet och ett eller ett par nyförvärv kan det lossna rejält.
Nå den som lever får se.
Kommentera