Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406071

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag tycker nog att både Leo och Tyrre har kört rätt hårt fysiskt emellanåt. Inte hela tiden i varje match men hyfsat ofta ändå. Leo startade ju SHL-karriären med att smälla på i första bytet i varje match ett tag för att visa att "jag är här".
Jag var tvungen att kolla statistiken. Ser där att du har hel rätt. Leo toppar tacklingsligan. Ogge fyra. Tyrre rätt långt ner med drygt en tackling per math. Man får verkligen hoppas att det inte är nån skada som hämmat honom. Nu tror jag i och för sig att den naturliga förklaringen är att han inte vill dra på sig onödiga avstängningar. Har kanske svårt att dra gränsen själv när adrenalinet pumpar på max? Nå. I ett slutspel står vi ändå betydligt starkare än på många år rent fysiskt. Leo är vår nye Svensson ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Tror du har rätt. Blir bra att ha tuffa finländare som klarar att ta kampen framför motståndarmålen i slutspelet:-) Bra att Tyrre tar det lite lugnare tills vidare förutsatt han han blir OK framöver när det gäller med.

Är för övrigt också glad över att Skuggan, Bulan och Shinnimin kom överens hur den sistnämnde ska agera framöver och det har inneburit att han överraskande nog lagt av med onödigt tjafs och Platooninsatser och i stället spelar bättre och bättre hockey!
Kommentera