Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!

• Jukurit Mikkeli - Fribourg-Gotteron 1-1
• Warulfven - Mountfield 3-3
• Fiskrenset - Straubing Tigers 3-0

Paus efter andra perioden i matcherna.

När det gäller Luleås match skärpte vi oss i andra perioden och vann skottsiffrorna med 2-14 men 0-0 i mål i perioden. Bara ett måls ledning och vem vet hur det här ska sluta.

Det gäller ju också att vara mentalt inställd på att det i tjämpions inte handlar om två matcher utan i princip en match på sex perioder där de första tre perioderna spelas hos ena laget, varefter de tre sista körs hos det andra laget efter en liten paus på en vecka. Fiskrenset har alltså halva inne redan.