116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2410203

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Småkollat lite på sparkbolls-VM idag och allvarligt talat blir man äcklad av allt detta fjolliga filmande "buhu, buhu, jag måste få Bamseplåster" som vore de swingerlis hela bunten.

Över till hockey och i morgon har vi period 4-6 av åttondelsfinalerna där samtliga svenska lag kan gå vidare, alternativt samtliga svenska lag kan åka ut. Ja, inte Fiskrenset förstås.

Men % för avancemang för de svenska klubbarna:

• 98% FISKRENSET - STRAUBING TIGERS 4-0
• 80% LULEÅ HOCKEY - GRIZZLYS WOLFSBURG 3-2
• 75% WARULFVEN - MOUNTFIELD 4-3
• 50% APAN - ZÜRICH 5-4
• 25% RÖGLET - SALZBURG 1-3

Ett eller två svenska lag åker nog ut nu. Hoppas att det inte blir vi.

Luleå har släppt laget för m matchen mot Wolfsburg i Delfinen med nedsläpp om tio minuter. Notabelt att Bulan har is i magen och låter Warden fortsätta med spaden. Troligen räcker det, men lite vågat. När de första tre perioderna spelades för en vecka sedan och vi vann med 3-2 skulle nog Lassi tagit ett eller båda av Wargeborgarnas mål. Nå vi får se.

Här nedan har jag % tips för chansen för de svenska lagen. Observera att jag reducerat chansen för Warulfven, eftersom den fjärde perioden redan inletts och Mountfield innan de spelat 8 minuter har 2-0 d.v.s. sammanlagt ledning med 5-4 nu. Första målet sedan två ulvar står och fibblar med puck vid bortre blå och en wolfsburgare vispar till den och pucken når en annan wolfsburgare som kommer naken och sätter första målet. Sedan tar Ulfven en utvisning och i PP smäller Mountfield in andra målet. Vad håller ni på med, Warulfvar?

• 50% WARULFVEN - MOUNTFIELD 4-5