116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2412861

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
I matchen DamGården-Luleå 1-2 har Luleå tryckt på rejält under andra perioden och 1-3 har länge hängt i luften.

Med 4.05 kvar av andra perioden kom DamGården i ett av sina enstaka anfall i perioden och då fick 19-årige DamGårdaren Selma Tyreskog oväntat tuppjuck. Först åker hon med hög fart på en Luleåförsvarare som står precis framför vårt mål och när hon inte lyckas tackla omkull denna icke puckförande och icke tacklingsbara spelare med icke tillåten nord-syd-tackling blir hon ilsken och vevar in en vänsterkrok i ansiktet på Luleåspelaren.

Fem minuter och matchstraff för DamGårdsslagskämpen. Luleå slöar dock bort detta PP och perioden rinner ut i ställningen 1-2 och Luleå inleder period tre med .55 min PP.