Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2413461

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Andraperiodshockey, men inte av Luleå utan av Röglet som etablerar spel i vår zon gång på gång och vårt tidigare så effektiva försvarsspel är inte bra.

Nu 2-1 av Röglet och allt startar med att Erik i slottet backar mot vårt mål och tappar balansen, åker omkull, Röglet etablerar full fart med snabba passningar. Och då tycker #44 att det är en god idé att stå framför målet länge, länge utan att det finns någon röglare där som han ska kämpa mot. I stället glider han bara omkring där framför Lassi och det enda han lyckas med är att skymma för Lassi och till slut drar en röglare på ett skott mot mål där Lassi ser ingenting alls utom en jätterumpa numrerad #44.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Lite tråkigt att höra den extremt subjektive kommentatorn. Han har bland annat skrattat åt att Engsund gång på gång söker bråk när det varje gång INTE är Engsund som startar utan bara svarar när han blir crosscheckad.

Kommentatorn OCH publiken är rejält enögda. Att publiken är det kan man köpa, men SeMer borde kunna släppa fram hockeykunniga och objektiva kommentatorer.
Kommentera