Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2415527

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Två min spelade, och nu får Luleå PP efter hög klubba av Max Friberg på Sellgren. Tycker faktiskt att det var oavsiktligt när de småbrottades, men döms väl enligt principen man är ansvarig för egen klubba.

Stolpskott av Komarek i PP! Men FAAAAAN! Pucken går när PP tar slut bak till #44 som står vid blå och han har nollkoll på att Max Friberg kommer ut. Friberg åker förbi #44, snor pucken, vänder och åker förbi honom och tar sig ensam till Lassi där han sätter 0-1. #44 hade ju kortare sträcka att åka, men tycker det är en god idé att köra snigelfart och slå trippingförsök med klubban i stället.

Satan-i-gatan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nej men för fan domarjäääävlar! SKÄRP ER FÖR FAN!

Luleå trycker på och fiskrensarna försvara sig genom att fälla Luleåspelare till höger och vänster men zebraskitarna har svalt visselpiporna.

Nyss en ful pååkning på Komarek - hoppas att han inte blev skadad även om han haltade av. EFTERÅT väljer zebrorna att ta utvisning, de blev väl rädda att Luleåpubliken skulle gå in och diskutera saken.

När de sedan sett på video åker fiskrensaren på 5 min+ match.

Andra matchen i rad fiskrenset åker på knätacklings-matchstraff- Är det deras nya "teknik" sedan härnskakningsattackerna förbjudits.

5.30 kvar, PP 5 min för Luleå, 0-1 för Fiskrenset.
Kommentera