Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2415948

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Oj, så jag saknar Lepistö som skulle betytt mycket för vårt spel i anfallszon och i synnerhet i PP. Och jag har gnällt på att vår sportsliga ledning inte signade honom för i år.

Detta efter att Lepistö själv i media uttalat att Luleå bara ville erbjuda honom ett artistkontrakt och eftersom han själv ville spela hela säsongen hamnade han i Schweiz.

Nu får man reda på att sanningen var att Lepistös ambition var att spela i Schweiz. Varför? Högre lön, bekvämare korta resor, allmänt trevlig plats för familj att bo på kanske, eller allt i kombination. Och när han fick ett förslag att spela i Schweiz skrev han på och Luleå kunde inte göra något åt detta.

OK, då vet jag. Och inser att det inte var så att jag bättre än Skuggan och de andra begrep hur viktig Lepistö var. Det borde jag begripit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kempe och Sallinen spelar imorgon mot Skellefteå, Kempe tränade i en kedja med Rask och Fröberg.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vi lägger ned skiten! är ett uttalande som så fint speglar den pessimistiska inställning till allt och alla som är så vanlig hos oss norrbottningar. Och därför väntat hur många nu skriver av sig med endera av följande tre inställningar:
1. Bulan måste bort
2. Skuggan måste bort
3. Båda två måste bort.

Själv håller jag inte alls med, men tycker snarare att #44 måste bort.

Plus tänker sitta lugnt i båten och låta det ta den tid som behövs för att våra senast rekryterade spelare ska komma in i laget och tycker att det ska bli spännande att se vad de kan tillföra och hur Bulan kommer att komponera linorna framöver.

Hoppas dessutom att Kempes knä kommer att hålla nu när han kommer att få testa det på riktigt.
Kommentera