Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2418067

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja du Sven! Jag förstår inte att du orkar lägga ner så mycket jobb som inte leder till någon ting.sen får du ju tycka var du vill .läser även andra lags forum inget annat lag har sådan otur med domarna som Luleå.Nä nu vänder vi blad. (Ja jag vet att jag är som Kungen) imorgon ska ni till Växjö o vi har Linköping hemma det gäller snart att ni börja vinna.Det mest oroväckande är målskyttet VF 0 mål o mot oss 1 mål (andra var ju självmål) Nä jag slutar där Har det vi hörs!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Fint att du beslutat vända blad och utgår då från att du i fortsättningen inte klagar på när det visas hur Apan fuskar en flagranti och räknar med att också du kommer att arbeta för att medvetandegöra detta apfusk för allmänheten. Ju mer allmänt känt fuskeriet blir, desto större chans att motåtgärder kommer till stånd.

Kommer ihåg att den ilskne kvänen inför säsongen hoppades att Shinnimins förstärkningar skulle försvinna. Nu har de försvunnit. Hög tid att vända blicken mot det mycket större hotet mot svensk hockey - att sekten i obygden satt fusket i system under det makalösa svindleriet "värdegrund".

När det talas om filmningar i svensk hockey handlar det som regel om förstärkningar utförda i syfte att få domarna att reagera och ta utvisning får brott mot reglerna.

Men det som Apan håller på med är något helt annat. Något skrämmande och ett hot mot hockeyn som vi känner den. Medvetna och överlagda handlingar får att genom fusk bryta den sportslighet som är grunden för den hockey vi andra älskar och lever med.
Kommentera