Luleå HF

116544 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420315

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Tror inte att det är lönt vi diskuterar mer. FBK ryckte upp sig då dom plockade in en tränare som är strukturerad och ställde högre krav. Luleå kommer att kravla sig ur den här svackan precis som förr just för att vi har den lille grävlingen Bulan som kommer köra blåslamppa i rumpan på spelarna tills de känner smaken av blod. Allt för attt komma upp på vinnarspåret.
Förstår ärligt taalat inte de supportrar som ylar efter tränarbyte så fort det tar emot lite. Skulle inte ha velat haft såna agkamrater som viker sig så i motvind i mitt lag :)
Bulaan boys kommer att vvända på dettaa och köreen som ylat denna höst liksom i fjol då vvi liksom i många år varit sönderlästa (hmmmm?) kommer att tystna och glatt sjunga med i sången till våren.
Sorry att jag raljerar nu men tokless på allt jag läst genom åren på diverse forum där man tror jorden går under efter en sämre period. Det är fine att vi tänker olika, men bara vänta och se när det vänder ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Enda jag kan säga och det kommer du också upptäcka inom sin tid, Just nu så kan man kalla de som styr för Maffian v2.0 så enkelt är det men ni ser det inte men lovar ni kommer göra det!
Lägger denna story åt sidan och well fokus på lite annat....
Kommentera