Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420549

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Det låter bra, och känns som att det behövs. Jukurit vet vilken hockey de möter och är säkert förberedda på hur de ska kunna möta oss. Att de andra matchen i gruppspelet - då som nu i Delfinen - tog ledningen med 0-2 tyder ju på att de vet hur de ska göra. Med hänsyn till slutspelets speciella karaktär, där det i kväll inte speciellt och bara gäller att vinna utan att få bra målskillnad inför perioderna 4-6 om en vecka, göt att man gärna ser Lassi med spaden även om Warden - som haft CHL-spadarna fram till nu - gjort det utmärkt. Frågan är hur Bulan tänker/törs?

Men om vi kan komma med ett närmare ordinarie lag är mycket vunnet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Just Lassi vet jag inte om han står ikväll. Läste på NSD att han känts sliten på slutet. Blivit träningsbefriad en gång denna och en gång förra veckan. Vad jag förstod på artikeln planerade man väl en match för Lassi denna vecka. Så får jag gisssa och om jag nu kommer ihåg ordvalet rätt, gissar jag på Warden i kväll. Tycker faktiskt att han gjort det bra hittills, möjligen med undantag för nåt mål mot trottoarkanten i SHL-debuten.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Alla fyra kvarvarande lag i Europamästerskapet är i farten ikväll:

• Röglet-Tappara 18.05
• Luleå-Jukurit 19.05
• Apan-Fiskrenset 19.05

följda av den fjärde kvarten i morgon:

• Mountfield-Zug 17.30

Och fortsatt svårt att tänka på att det inte spelas hela matcher utan nu bara period 1-3 av en match över 6 perioder där de senare tre perioderna liras först efter en veckas paus och då sedan man bytt till det andra lagets arena, där också eventuell förlängning sker om oavgjort efter sex perioder. I detta sammanhang är det förstås en fördel att ha andra "matchen" på hemmais och just därför svårt att förstå varför topprankade Luleå inleder hemma?!
Kommentera