Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420759

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå spelar bra! Även i PP. Snabba, rörliga, passar på bladet. Hade man inte varit med om SHL senaste omgångarna och speciellt mot Läjkers, skulle man mena att Luleå är i god form.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Luleå spelar bra! Även i PP. Snabba, rörliga, passar på bladet. Hade man inte varit med om SHL senaste omgångarna och speciellt mot Läjkers, skulle man mena att Luleå är i god form.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi gör en tillsynes mer än bara solid insats under kvällen.

Men ska vi nu särskåda helheten kommer man oavkortat fran till följande.
Vi möter ett hockeylag som innan mötet spelat 4 matcher på 5 dagar enligt vad kommentatorerna upplyste oss om i inledningen av matchen. Jag tycker att Jukurit i bästa fall höll en medioker hockeyallsvensk kvalite matchen igenom. Dom var totalt energilösa och skapade i stort sett INGENTING.

För våran del såg det avsevärt bättre ut än tidigare. Men skenet bedrar mer än bara lite, för då man möter ett så här HYPERBLEKT motstånd är det inte jättesvårt att glänsa. Själv tar jag den här 5-1 segern med en nypa salt.
Inte mycket till värdemätare skulle jag vilja säga. Dessutom fick vi spela osedvanligt lång tid i PP, men där såg vi trots seger med 5-1 återigen INEFFEKTIVITETEN slå igenom. Vi hade bl.a 2 st hela 5-minutersutvisningar att jobba med. Ett ynka mål i 5 mot tre var allt vi fick med oss där.

Jag tänker Definitivt vänta med den eventuella hyllningskören till efter matcherna mot både Lyxfällan och Malmö, innan jag ev. korkar upp Champagnen
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Inget mål under fem min PP, men nu PP för Luleå igen.
Kommentera