Luleå HF

116323 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2421009

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: "Lite för stort ego i förhållande till sin prestation...".

Han spelade Allan;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jo och spelar folk Allan så får jag nån otäck känsla :)
Du har nog rätt att det kan vara dialektalt, det uttrycket. Har råkat säga sånt här i Värmlandsskogarna och folk fattar inte ett skit.
Nåjo.
Nu verkar en del tro att det är LHF som skepppar Muzik. Visst. Dom kan ha kontaktat agenter för att de ska veta att han är fri att gå ur deras synvinkel. Men Skuggan säger väl på hemsidan att det var Muzik själv som ville bort för att få spela och Örebro högg.
Örerros senaste två värvningar säger väl en del om marknaden just nu. I ljuset av dom så är ju Sallinen och Kempe oerhörda värvningar. Nu trodde jag väl som en del andra att ddet skulle lossna ännu större fiskar i höst. SSåg i o f s ett rykte att Luleå fortfarande bearbetar Manninen ifall haan surnar iihop på att lira i Henderson. Visst. Vi har junisar som kan göra samma jobb som Muzik gjort. Ställer in mig på noll spelare in i år, så får vi se om det dyker upp nåt mer. Fast i grunden tror jag att händer inget speciellt, laddar man för att säkra upp ett bra lag till nästa sässe. Även om Skuggan darrade betänkligt på manchetten när nan knappt dementerade att de tittar runt vad som finns att tillgå. Tänker på pausintervjun igår.
Kommentera