Luleå HF

116294 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2421425

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Såg en rubrik att denna säsong skulle bli Frisörens sista, men bara två matcher och inga publicitet?!

Det var mer publicitet några år efter det att Apan gått upp i Elitserien igen. Då hade man i sekten fått för sig att Frisören dömde samtliga matcher Apan torskade. Efter det att en riktad undersökning visat att det var Frisören som var skyldig till alla förluster. Och en veritabel kampanj startade. ApPravda Norran publicerade artikel efter artikel som försökte utreda varför Frisören hatade Apan så och olika teorier publicerades. På nätet lades en sida ut där alla som krävde att Frisören skulle stoppas skrev på och när en gigantisk andel av samtliga Marklund och Lundmark skrivit under förberedde man den stora attacken mot förbundet som skulle fått stormningen av Bastiljen i Paris 14 juli 1789 liksom Trumps White Trash attack på Capitolium att te sig som milda kafferep.

Då råkade någon kontrollräkna undersökningen och fann att den förste hade råkat lägga in ett multiplikationstecken i stället för ett divisionstecken i algoritmen och när man utförde det hela korrekt framkom det i stället att i själva verket var Frisören den hockeydomare som dömde mest FÖR och inte EMOT Apan.

Inom 24 timmar hade kampanjen blåsts av och i obygden teg sekten ihjäl saken; det var som att den aldrig hänt. ApPravda Norran tömde nätet på alla uppviglarartiklar och återgick till sin vanliga hårdbevakning av världen typ "Sofia-Märta uppvaktas med tårta på 80-årsdagen".

FriSören var väl dessutom fribrottare vilket förklarade varför han i en match, där spelarna blev bråkiga, la armen runt halsen på en av kombattanterna och knöt ihop, lyckades nästan kväva denne.

Hans otaliga missar skulle fylla hela hockeysnacket att rekapitulera men i sammanhanget vill jag bestämt förneka att han låg bakom den så kallade spökutvisningen mot Warulfven i slutspelet 2016, vilket påståtts. Två warulfvar åkte på varandra och zebran som stod bara några meter därifrån visade tvärsäkert ut Real Luleås Micflickier som passerade flera meter från ulfvarne. Det var Mikaelarna Holm och Nord som imponerade som zebror då. FriSören själv tog ju spökutvisningar hela tiden utan att folk längre reagerade.

Men man glömmer förstås lätt bort att det kan finnas naturliga förklaringar. FriSören var ju tidigare stamanställd officer i flygvapnet. Troligen har han fått rycka in som senior advicer to NATO med anledning av Rysslands överfallskrig på Ukraina.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
– Vi har en bekymmersam period bakom oss och måste börja vinna matcher. Vi kommer att följa utvecklingen noggrannt, och det är inte uteslutet att vi tar in någon mer spelare längre fram. Men vi måste ge laget tid och letar inte längre aktivt efter spelare, säger Stefan Nilsson till Kuriren.

Bara en ytterligare bekräftelse på det vi alla redan vet. Nu kör vi med det lag vi har och låter dem spela ihop sig. Ingen anledning att slösa tid på att fundera på rekryteringar förrän i januari, förutsatt inga oväntade skador av betydelse.

Vi visste ju att det skulle bli rekryteringar under denna silly season och då skulle i alla fall jag varit nöjd redan då om jag vetat att Skuggan och grabbarna skulle lyckas ta in Leo Komarov, Tony Sallinen och Mario Kempe. Och nu är vi där.

Att Limpan inte skulle kunna ersättas måste ju alla ha vetat redan i förväg. Han är nämligen oersättlig.
Kommentera