Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2422890

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tog lite uppehåll från hockeyn eftersom ingen hockey är idag i stort sett. För att se sparkbolls-VM-kvarten Brasilien-Kroatien. Och man får beundra kroaterna som har ett enda skott på mål under matchen som slutar 1-1 efter förlängning. Varpå kroaterna krossar brassarna i straffläggningen, liksom de krossade Japan i straffläggning för några dagar sedan.

Sparkbollens svar på Oskars?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tog lite uppehåll från hockeyn eftersom ingen hockey är idag i stort sett. För att se sparkbolls-VM-kvarten Brasilien-Kroatien. Och man får beundra kroaterna som har ett enda skott på mål under matchen som slutar 1-1 efter förlängning. Varpå kroaterna krossar brassarna i straffläggningen, liksom de krossade Japan i straffläggning för några dagar sedan.
----------------
Kroatien har mitt hjärta sen några år. Få fjollor, extrem disciplin och en jävlaranamma man bara kan beundra. Flera jäkligt skickliga spelare med. Inte så fega med enbart runtpassande i backlinjen och sån trist Spanska sjukan.
Hoppas att Kroaterna dänger Argentina. En gång i tiden hade Argentina underara spelare som Kempes och Maradona efter det. Då gillade jag dom enormt mycket. Messi och några till i dagens lag trillar ju för iinget. Höll på att skratta ihjäl mig när han medvetet tar hands och inte får ett kort. Men sen faller som en fura och får fördel stup i ett. Noll respekt för sånt.
Mja. Mycket negativt om sparkbollen på hockeyforum. Jag får sticka ut huvvet och säga att jag sett alla stora mästerskap sen VM 66 när England med domarens hjälp snodde sitt enda guld från Tyskland.
Det är nåt med VM. Kollar sällan klubbforboll.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Pysslar med annat men småser lite på sparkbollskvartarna och det är tragiskt att se hur spelare i alla lag filmar så in i helvitte. Blir man dragen i tröjan ramlar man, rullar runt några varv, ligger kvar med händerna i ansiktet som speglar ett otroooooligt lidande, överlever jag?
Kommentera