Luleå HF

116544 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424166

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och den riktiga tabellen, enligt PPM visar ett läckers som dragit ifrån rejält i toppen samt ett Malmet som tappat kontakten i botten. Annars uppdelat övre halvan mot nedre halvan,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läste på NSD att det inte var Kempes knä utan nåt annat (mindre vad det lät) som fick han att gå av. Han sa själv att han inte spelar CHL på tisdag men verkade säker på att spela borta emot warulfven om en vecka. Skönt besked. Han förklarade med att han gått från matchotränad till att spela väldigt mycket på slutet. Kanske en muskelskada eller ljumskar? Gissar att fler med små skavanker vilas i CHL-returen.
Oskar Engsund bjöd tydligen Janne på hans favoritöl på isen efter att tröjan hissats. Skön kille Oskar. Han avslutade Ölintervjun med att det enda negativa ikväll var att några buade åt Skuggan när han som en av de andra med tröjan i taket kom in under ceremonin. Jag håller med och jag reagerade också på tilltaget. Rätt oskönt handlande en dag som denna som ska vara positiv för Janne och klubben.
Och man får visst tycka att Skuggan ska avskedas som GM om man vill det för mig. Men mot en spelarlegend upprträder man med respekt i den situation han befann sig där.
Nåväl. Inte fan trodde jag att detta skulle bli en så perfekt kväll.
Får bli en liten wiskeypinne på det. Skål kamrater :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Fick bli en lite nageldragare Viru Valge Lemon Vodka kändes som smäck!
Kommentera