Luleå HF

116544 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424248

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Skål och grattis till er seger, var Malmö så blekt som vi kunde förvänta oss

Brynäs torskade igen, deras keeper har nu sämre räddningsprocent än 23 andra målisar i SHL, inte imponerande och troligen har han mer lön än prestation i nuläget

Nere i Karlstad spelade vi jämnt med Frölunda, trots avsaknaden av 300 kilo offensiv kvalitet, det är klass och ett styrkebesked inför kommande säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Ja, ni kommer säkert lika tuffa som vanligt ändå. Har inte kollat stats får västderbyt men skulle inte förvåna mig om fiskrenset har plus i Karlstad och ni har plus i Scandal-i-Analium. Ni var tydligen nära idag, men ändå så långt bort.

Ja, historien om Pölsans superdupervakt är helt galet och typiskt att det händer i Pölsan. T.o.m. att de släppte iväg en sannolikt stark, finländsk vakt i höst, eftersom de investerat i "egen" vakt som ska ha alla spadar. Lite svårt att hävda hur bästis han är när han kastar in puck varje match.

Tror att största orsaken idag var att Luleå haft ett snack i omklädningsrummet efter förra torsken och nu, när alla gjorde sitt jobb, var laget faktiskt bättre än någon av oss kunnat tro eller ens hoppas. Malmet tappade förstås sugen ju fler som ramlade in, men i tredje när Luleå gått över till att bevaka, satsade Malmet på att ta nollan av Lassi, vilket de misslyckades med trevligt nog.
Kommentera