116544 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424479

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Seriefinal i SDHL mellan Luleå Hockey och DamPölsan. Lagen har ju mötts två gånger; Luleå vann första, Pölsan vann andra, och den förlusten är den enda för Luleå under hela säsongen. Pölsan har också gått bra, men ligger efter.

Pölsavinst idag skulle innebära att Pölsan bara ligger 5p bakom Luleå, med en match mindre spelad. Medan Luleåvinst innebär att vi drar ifrån till 11p ledning (med en match mer spelad).

Vinner Luleå, är nog årets SDHL redan avgjord. Vi får se.

Och ställningen efter två spelade perioder är 3-0 för Luleå. Fast man ska komma ihåg att DamPölsan har en historia av att kunna explodera och ösa in mål i tredjeperioder när det behövs.