Luleå HF

116544 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424648

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Vi tackar för det, men det kommer förstås inte att räcka, ni kör väl över oss ändå.

Kollade upp anmälan och situationen på ligan och tyvärr har de inte lagt in video så man kan bara läsa beskrivningen. Men de borde väl snarast fälla ful-joel i stället som satte igång hela händelsekedjan genom att bryta mot reglerna, (kastade klubba, tog på armen" låter ju riktigt j-a zebraprinsessa på ärten. Sådana skärrade zebror borde väl givas terapi, i stället för att spelare och spelet ska straffas.

Ungefär som när en linjeman skrinnar förbi Tyrväinen med avblåst spel, åker på dennes klubba och börjar gnälla och gny och få med sig övriga zebratrion på matchstraff på Tyrre.

Dags att någon skapar prejudikat genom att retroaktivt anmäla ett gäng zebror till DIFiplinnämnden. Inkludera gärna Nord och Holm för spökutvisningen på Luleås MicFlickier för några år sedan. Eller samma säsong matchstraff +5 + tre matcher på en provocerad Sweatt - också i Luleå - för pungslag, men inte ett j-a utvisning, anmälan eller avstängning på fulspelande highsticking för ett helt oprovocerat pungslag.

Ja, fy fan. Dummeriet i svensk lämnar mycket i övrigt att önska. I första hand genom nya domare och en ny ansvarig för situationsrummet.
Kommentera