Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424811

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läste intervju med Stridh om morgondagens match som jag f.ö. missar. Man vilar inga spelaare förutom Kempe som är hemma för att vaara med då han blir pappa. Tanken är att skaaffa sig goda vanor efter föörra shl-matchen och inte tumma på några detaaljer i spelet utan puck. Bra tänker jaag om maan vill klättraa upp dit vi hör hemma. Nu är jaag i och för sig lite nervös inför warulfven borta. Bor ju i ulvatrakter och det finns fan inget värre än att torska emot dom. Har vaarit i deraas islada både då vi vunnit och torskat. Förträngt alla förluster och minns hellre Klasens och Hurtigs övertidsmål i slutspel. Nån aav de fförsta fighternaa - den första? - vi spelaade i ES mot warulfven borta vann vi med 8-3. Helt underart. Vaar där med en kompis från norr som bodde tillfälligt i fiendeland. Vi fick smyga ut då ett gäng mkt korthåriga pojkar ur intelligensreserven planerade att slita alla fans till det vackraste laget i stycken. Varit rätt hetsigt fler gånger. Bland annat minns jag att vår spelarbuss blev utsatt för stenkastning en gång. Vi får hoppas på en hård, sjysst fight som ger en försmak av kommande slutspel. Man slipper helst skämmas över storförlust, men känner mig inte trygg än. Behövs lite fler segrar för att man ska sluta känna den eviga Luleångesten :)
"Att vara Lulefan är att lida" är ett gammalt ordspråk från den långa tiden av mellanmjölk, man lätt plockar upp i usla perioder. Men nu ska det nog vända :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Stämmer alldeles utmärkt. Första matchen i Elitserien mot Warulfven spelade vi borta och vann med 3-8. Nästa två matcher gick i Delfinen varav den första blev oavgjord 7-7 och den andra vann Ulfven med 0-7! Men vi vann ändå säsongen mot ulfvarne genom att vinna fjärde matchen med 6-7.

Var lite annorlunda målsiffror på den tiden. Duktiga skyttar ja, men framför allt helt andra målvakter och målvaktsstil och mest avgörande att spelet utan puck var extremt outvecklat. Vilket rejält ändrades år 12 e.S. när Rönken och Bulan tog över Luleå.
Kommentera