Luleå HF

116311 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2425269

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Är visst någon match i sparkbolls-VM senare ikväll, i sporten där man troligen tycks vara på god väg att avveckla 2x45 min + 2x15 min speltid för att gå direkt på straffläggning. Eftersom det ändå är där allt avgörs, och det blir lättare att planera in i TV-tablåer samt frigör tid för reklam (nej, förlåt, sponsring ska det visst heta numera).

Men innan dess ska vi spela kvartsfinaler i Europeiska hockeymästerskapet för klubblag. Och det är frågan om returmatcher...nej, period 4-6 efter förlängd paus efter period tre.

Ja, det är mycket som annorlunda numera. När marknaden tagit över. Men inte bara därför. Fosbury flopphoppade, Boklöv V-hoppade och femmilen på skidor med olika starttider ersattes av masstart med skridskoskidåkare.

Vad blir nästa utveckling? Pingis spelas utan boll, men med Paradise Idol influenser-hästhoppare med olika parfymer? Du sköna nya framtid kan inte ha fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nedsläpp mot Jukurit om knappt två timmar och Luleå har släppt laget.

Man undrade ju vem som skulle ta spaden och det blir Warden igen vilket leder till följdfrågor. Har Bulan bestämt att köra Warden in i kaklet vad det gäller CHL? Visst har han varit bra, men han är inte Lassi. Lassi är inte ens med att hantera båsdörren och man undrar hur det står till med honom med anledning av hur han hanterats på slutet: är han skadad på något vis, hemska tanke?

Vidare åter med vanlig backuppställning och hoppas att Sellgren fortsätter skärpt nu, samt att #44 minimerar försvarsmisstagen trots att han inte får spela med Erik.

Kempe saknas i linorna, men det visst vi ju. Mattsson tar hans plats.Bulan testar nya konstellationer sedan vi tog in Kempe och Sallinen; det gillas.
Kommentera