Luleå HF

116535 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2425634

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och även om vi kan konstatera att CHL haft problem under covid liksom all annan hockey, men svårare ty internationellt, vet vi nu att turneringen är räddad och kommer att få en fin framtid.

Hur vet vi det?

Ja, Vennerkvist i Aftontrasan har kommit ut ur sömngarderoben under rubriken "Ett Musse Pigg-Mästerskap" och som alla vet är denne Vennergrus att lita på. Man vet att det han tycker är uppåt väggarna och det blir precis tvärtom,

Tack, Vennersohn!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå Hockey har släppt sin julltröja och det är väldigt lyckat i fina julfärger och symboler kompletterat med stålmannen.

Kopieklubben, vars kreativitet sträcker sig till att hitta på supersupportergruppen "Den Svarte Riddaren" (efter ett förslag från ordförandens barnbarn, Per-Arne Marklund, 3 år) har som vanligt kopierat, denna gång Luleå Hockeys stålman, men fick bara till en skägglaban med en viftande klubba, sökande efter att dela ut en high sticking. Skulle galningen Trump skicka sina anhängare bestående av pure White trash mot Capitolium igen förutsätter jag att Apans nya jultröja deltar, eftersom FBI lagt vantarna på Skellefteåhalsduken.


Aptröjorna demonstreras av Holly Reuther och Adam Mazarin; helt egna produkter från obygdens byar Winnipeg och Toronto.
Kommentera