Luleå HF

116511 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2429119

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Jo, det stämmer.Han fanns ju i Fiskrenset, men Rogern vill inte ge honom chans i SHL så då kom han till oss som 17-åring och fick lira en halv SHL-säsong för Luleå. Men draftad i förstarundan av Bruins tog han sedan chansen och åkte över direkt. Har nu varit där borta i två säsonger och levererat bra i lägre ligor, dock utan att f spela NHL-match ännu, men det sker nog snart.

Den halva säsong han spelade för oss var den allmänna uppfattningen att han gjorde det bra och hade fin talang.

Beklagar förresten att vi inte spöade Gangsteröret; matchen kunde kanske slutade lite hur som helst men de gjorde sammantaget en lite bättre match än vi och när de väl lyckats få mål på Lassi lossnade det för dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Förr i världen kunde man lita på MädHöken. Han kom inte ut med något som inte stämde. Numera är han avlönad för att levererar nyheter och då kommer han allt oftare med sådant som inte stämmer.

Vet inte vad man ska tro om hans senaste; där han förklarar att Luleås #44, vars kontrakt går ut efter säsongen, jagas av Oskars "eftersom det är nära till Valdemarsvik där han är född" men att också en massa andra SHL-klubbar slåss om hans kontrakt och han lyfts till en nivå som vore det Erik Karlsson eller Victor Hedman vi pratar om.

Förutsätter att Luleå inte låter sig luras utan ser det eventuella intresset för #44 som en julklapp som gärna får påskyndas genom att #44 skeppas tidigare och ersätts av en back som inte sprider misstagen i försvaret som ett ihållande duggregn.
Kommentera