Luleå HF

116510 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2430484

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Hmm, att ägna kvällarna åt att ringa upp 12-åriga talanger inom andra klubbars upptagningsområde? Jag har nog uppfattningen att andra klubbar inte hängt på dessa ApLasse J-idéer. Tack och lov.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jaha, Luleå hockey räknar alltså Norrbotten som sitt upptagningsområde för killarna å för era damer är det hela Finland. Väldigt sektliknande må jag säga. Kanske vi ska förstatliga upptagningsområderna Sven? Lite problem tror jag det blir med Finland i så fall.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så uppmärksammar vi Fredrik Claesson.

När Ryssland överföll Ukraina beslutade omedelbart vissa svenska spelare i KHL att lämna ligan. Bland annat gällde det Lucas Wallmark som sägs ha fått betala 10 miljoner i straff för att få lämna CSKA, den klubb som mer än andra kopplats till den ryska statsledningen och dess gangsteroligarker.

Den motsatta vägen tog Fredrik Claesson, som gick till CSKA i höstas, och Claessons agent Aljoša Pilko, menade att Claesson skrivit på kontraktet redan innan kriget i Ukraina och att han därför var "oskyldig".

I CSKA har han sällskap av målvakten Reideborn, mest bekant för hans syster målvakten Reideborn gråtit ut i tidningarna förvånad för att ingen klubb i SDHL vii ge henne en spade, sedan hon haft för vana att vika ut sig i media för att snacka skit och damhockey i allmänhet och spelarna/ledarna i hennes egna klubbar i synnerhet. Det Är något konstigt med de där syskonen Reideborn....

Nu meddelas att Fredrik Claesson skrivit på för CSKA igen och nu får två år. Och väntar med spänning för att få nästa lögn från ljugaragenten.

Och uppmärksammar alltså att Claesson kan stoppa ytterligare trettio silverpenningar i fickan.
Kommentera