Luleå HF

116510 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2430746

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dags att uppdatera tabellen baserad på PPM.

Lagen i toppsex tycks segla ifrån rejält nu och framför allt gäller det förstås monsterlagen Apan och Läjkers med Fiskrenset som lurar dessutom.

Mittengeggan med Pungen, Trottoaren, Röglet och Luleå vill förstås upp och konkurrera men gapet börjar bli stort och snarare riskerar dessa geggalag att utmanas av strecklagen som inte ligger så långt efter.

Bland geggalagen blir man imponerad av att Malmet, Hovet och Pölsan gång efter gång lyckas misslyckas. Kan vi vänta oss att något eller några av lagen till slut skärper sig och tvingar ned Oskars till kampen i kvalet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Intressant att hockeyn nu kommit igång efter julmaten.

Jag gjorde ju en avstickare längre ned genom att presentera en julsaga, travesterande den nuvarande idiotin om elhantering i landet vilket jag var rätt nöjd med, även om inte så många iddes läsa den. Och då hade jag inte ens tagit upp jämförelsen Sverige-Norge; två länder som producerar mycket mer el än de behöver, men med den skillnaden att det ena landet ska ha tjänat hundratals miljarder under elkrisen, medan det andra landet lider av jättekostnader som drabbar de flesta. Lite olika upplägg det där.

Kör en till, när det just nu inte pågår hockey - om man inte räknar in Småkronorna - Österrike just nu 8-0 som hockey.

För att fortsätta imponeras av de som nu tagit över ansvaret är det intressant att se kroppsspråket på de fyra ledare som nu tagit över makten. Det mest påtagliga för kroppsspråk är förstås att tala med händerna och när de fyras gäng nu kommer ut har de säkerligen tränats ordentligt.

De vet alla att uppträda gemensamt, med händerna efter sidorna eller på ryggen signalerar att man är överens, öppna, säkra och trygga och beredda att möta vilka problem som helst.

Vältränade och samspelta ingen som helst risk att någon röjer sig genom att signalera någit annat, t ex…

• slår ut med händerna = jag är oskyldig
• händerna knutna framför magen = beklagar, men hoppa inte på mig
• fingret upp = nu lyder ni, lita på mig
• händerna i fickorna = jag behöver inte göra något, allt blir som jag vill
Kommentera