Luleå HF

116510 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2431561

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Charliejfz: Ja, Pölsan är ju vårt Bogey Team med stort B. Har mött dem fem gånger i slutspel och torskat varje gång - ofta trots att allt inklusive resultaten talat för oss. Och i serielunken har den gävliga arenan ofta varit en av de platser där vi kunnat räkna med 9 poäng. Senast där vann vi ju faktiskt, vilket fick pölsorna att gå bananas då de fick fnatt när deras Rödin trippade omkull vår Shinnimin, vilket enligt pölserlig logik självklart skulle resulterat i utvisning på Luleåspelaren.

Men Pölsan har i vanlig pölserlig ordning lyckats misslyckats med det mesta i år och kaoset fortsätter. Vi i Luleå är ju experter på att hjälpa lag med usla trender att vända på sådant och tyvärr blir det väl så igen då förstås. Pölsavakten växer till en mur och pölsalaget kommer sig samman som aldrig förr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Skickar en lyckatillhälsning från solen

Själva tar vi oss an LekSand, får se om det blir daladans eller sveningvars runt 21

Missade förra matchen men läste ju att Lennström var tillbaka och fick 23 minuter direkt, får se vilken nivå han når upp till. Tror vi har Ejdsell tillbaka också , välbehövligt

Ni slipper nog Lindbäck i målet, kontraktet som jag hörde rykten om kanske ändå stämmer, nu är han ju plötsligt lägligt sjuk, för att slippa bänkas (som ju var kostsamt enligt ryktena)

Kör hårt, själv ska jag ladda med padel i solen och några kalla i skuggan
Kommentera