Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2432637

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Bara se till att klara sig ifrån kval, sen nästa säsong är det många i laget som bör ligga väldigt pyrt till i mitt tycke

man ser ingen glöd i spelet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och bara att gnugga ögonen och kolla in tabellen enligt PPM.

Läjkers och Apan seglar ifrån i toppen och svårt att tro att inte årets bästa lag finns där.

Följda av fyra lag som också redan nu ser tydliga ut för topp sex.

Längst ned har vi tre lag - Hovet, Malmet och Pölsan - som kommit efter. Men sedan Pölsan idag fått en målvakt till slut, och dessutom fått all medgång de behövt för att begripa att de kan spela hockey kan vi lugnt räkna med att de kommer att klättra uppåt och uppåt och de kommer att lämna risken för att bli kvallag eller t.o.m. strecklag bakom sig; Pölsan är räddad igen.

Så, är det redan nu upplagt för Malmet och Hovet att spela kval för att försöka undvika allsvenskan 2023-2024?

Nja, vi har ju en mittensörja från vilken de två bottenlagen kan hoppas få hjälp; något av lagen i sörjan som kommer att tappa och ramla ned?

Ja, i skrivande stund tror jag de flesta är överens om vilket lag det skulle kunna vara.... fixar vi detta är jag övertygad om att den enda anledningen är att vi har Lassi med spaden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nooky: Ja, det är bara att rätta mun efter matsäcken. Tänk att, från laget som gick till slutspelsfinalens game seven i våras, är det bara Limpan, Ponta, Läppen och Walle som saknas. När det gäller spelet utan puck är det faktiskt inte så stor skillnad men av någon anledning fungerar det så mycket sämre nu. Något är fel. Något är riktigt, riktigt fel.
Kommentera