Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2433799

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Bulan ställer upp laget samtidigare, med undantag från att Nikupeteri saknas och Carl Mattsson går in med Berglund och Sallinen, sant att vi släpper fram en Luleåpöjk, 19-årige vingen Viggo Nordström, som 13e spelare.

Apan kommer med vanliga flocken men Mazarinen kliver inte in trots snack om motsatsen innan match. Troligen har de läst på Apkraft att Tyrre och Komarov tränat tacklingar mot axel.

Och - som det inte var nog - kan vi konstatera att förbundet är på sitt allra roligaste humör och skickar Älvsbyöhlund och Bodenbjörken som zebror. Som bekant har vi väl torskat varje match mot Apan när dessa "dömer" och inte sällan hittar de 2-3 utvisningar på Apor, medan de "tvingas" visa ut 8-10 Luleåspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och det blir bara värre och värre.

Till att börja med snabbläste jag slarvigt och ser nu att Brännis saknas, och att Nikupetteri är med och tar Brännis plats med Tyrre och Kempe.

Vidare ÄR Mazarinen med, går 13e inledningsvis.

Jahaja. Blir bara värre och värre som sagt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Har haft svårt att avgöra hur hantera matchen eftersom jag blivit väsentligen upptagen men kommer nog att åtminstone halt hänga med en bit in i andra perioden, och får se hur jag kan hantera det därefter. Är vi redan då knockade löser det sig självt.
Kommentera