Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2435402

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Pinaceae: OK, om du inte hittar själv. Sedan många i hockey-Sverige pekat ut Shinnimin och han tidigt i höst - senast 14-15 oktober - dömts till böter för filmning hade Skuggan, Stridh med flera förklarat att Luleå inte stod för filmningar och att man skulle ta den här diskussionen internt med Shinnimin.

18 oktober kom han ut offentligt i NSD och förklarade sig. Om du inte har prenumeration kan du se hur det beskrevs på hockeyns (länk två). Några citat:

"Brendan Shinnimin efter domarna om filmning – ber om ursäkt"

"Det bästa jag kan göra nu är att be om ursäkt för de gångerna jag har gjort fel och lova att jag ska göra mitt bästa för att det inte ska hända igen, säger Shinnimin till tidningen."

Nu ser jag fram emot dina länkar för händelser efter 18 oktober då Shinnimin filmat. Spännande!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

Men det som tyvärr kvarstår är att Shinnimin likt Wilhelmsson skriver "
Trist att se chicken fortsätta dumma sig, först "råkar" han sparka undan målvaktens klubba, sen filmar han till sig en utvisning.
"" jaha boarding nu också "

Nä, han måste lägga av med sån skit.

Då vanhedrande av sporten är en acceptabelt del av värdegrunden som Shinnimin står kvar för och så länge som vi ser spår av denna blir man tvungen att påpeka det och då har historiken betydelse och man kan inte blunda för dykarens handel och vandel.

Han och Tyrväinen förstör för SHL likt Neymar och Morata förstör för fotbollen.
Kommentera