Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2436634

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Efter en minuts PP åker ytterligare en Trottoar ut och han raaaaasar och publiken kör århundradets visselorkan.

Trottoaren ifråga åker på Kempe vid sargen och genom att åka på denne ben mot ben samt samtidigt med klubba mot ben lyckas han fälla kampen.

Men det behöver inte oroa sig förstås, Luleå har inte kommit på hur man ska måla i 5 mot 3 ännu, ej heller 5 mot 4.

Nu 5 mot 5 igen. Hela Trottoakantsarenan skanderar FILMARE, FILMARE, FILMARE och kommentatorn menar att "hemmalaget får bra stöd av hemmapubliken"?