116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2437451

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Drygt 2 min kvar av första perioden Småkronorna-Lilltjeckien 0-0 men nu får tjeckerna PP.

Tjeckernas stats i PP 5 mål på 17 försök tror jag.
Sveriges stats I box 1 insläppt på 19 försök - men 2 gjorda! Har alltså gått +1 i box, he he.

Detta PP blev inget som väntat och nu är det paus 0-0.

Uppfattningen är att Småkronorna börjat denna match bättre än många andra matcher, då de vanligen sovit första perioderna. Spelat lite tjeckiskt tycker jag dvs inte öst på okritiskt framåt så att tjeckerna som de önskar för spelvända mot långa motståndare. Och så agerar svenska vakten Carl Lindbom utmärkt.