Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2438121

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
innekillenskomp: Har inte kollat den närmare men zebran tog säkert den endast eftersom Fröberg gick omkull. Lät han benen bli spagetti eller var det en klubbaktion av timret? Vet ej.

När det gäller de två första tycker jag att utvisningen på #44 var mer tveksam, sådana där närkontakter framför målet förekommer hela tiden utan att det blåses. Ex-apan Tims brottning inte heller mycket att ta för, men han höll ju på sådär så länge och då blir det svårt att inte blåsa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fast gissar att timmerpubliken och timmerlagets ilska mot zebrorna trots allt är mindre mot de rödkindade än mot linjezebrorna eftersom en massa timmeranfall blåsts av för offside.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, vad tycker man efter första perioden som Luleå vinner med 0-1?

Timret, saknar tydligen en del krassliga spelare, men de spelar som vanligt snabbt och passar varandra fint fram till bra och farliga lägen och har haft drygt en handfull sådana där det mycket väl kunde kommit mål men haft oflyt liksom Luleå lyckats få en klubba emellan i sista stund och så. Timret har ju skickliga målskyttar så kan de fortsätta så här kommer väl målen.

Luleå kämpar på bra vill man tycka. fast så har man ju lurats tänka och bedöma Luleås spel i många matcher fast sedan har vi lyckats torska ändå.

Jaja. Man får väl glädja sug åt att vi inte lugger under med 2-0 eller liknande som vi brukat länge.
Kommentera