Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2438333

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jodu det är var/är en korrekt utvisning på honom , för han håller i allt för länge i alldeles för många situationer i mitt tycke..

fast det släpps väldigt mkt åt båda hållen ( vilket man visste redan när man såg vilka som kommer döma ikväll )
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nooky: Ja, med Claesson som zebra blir det lite hipp-som-happ-utvisningar. Med Luleåfilter på skulle jag när det gäller våra båda utvisningar i andra perioden vilja påstå:

1) Erik Gustafsson mot ett timmer - Lander väl - där Erik lyfter Landers klubba korrekta, men Lander svarar genom att dra klubban mot Eriks överkropp och haka fast honom. Det leder till att de båda i närkontakt drar i sina lyfta klubbor hakande varandras klubbor, och Erik är den starkare som när han drar ned Landers klubba innebär att Lander hamnar i dålig balans och får gå ned på knä, men är strax uppe igen. Jag tycker att de båda är lika stora kålsupare, men Lander är svagare än Erik och det är hela saken. Att visa ut Erik bara för det där tycker jag var uselt av Claesson.

2. Komarov har intagit position framför motståndarnas målvakt. Då åker ett timmer fram mot honom och lyfter klubban med båda händerna och innan de kolliderar lyfter Komarov sin klubba på motsvarande sätt. När klubborna träffar varandra är Komarov starkare och när han trycker till når hans högra näve bröstet på timret, som då reagerar oväntat intensivt. Sjunker ihop, kastar sig bakåt kryper ned som har han blivit illa träffad. Är det en filmning? Kanske, jag vet inte. Efter det där går ex-Apan Tim fram och crosscheckar Komarov två gånger brutalt i bröstet utan åtgärd.

Känner nog tveksamt på de där båda utvisningarna och tror att vore det ombytta roller skulle timmerpubliken protestera enormt om de fick spelare utvisade så där.

Nåja. Med Claesson med visselpipa blir det lotteridomslut.
Kommentera