Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2441132

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Slutresultaten för eftermiddagsmatcherna:

• Timrå IK - Färjestad BK 3-4 sudd
• Växjö Lakers HC Brynäs IF 5-4 sudd
• Frölunda HC - Luleå HF 5-2
• Rögle BK - HV 71 2-1
• IF Malmö Redhawks - Örebro HK 3-2 sudd

Starkt av Läjkers att vinna trots att Pölsan hade vänt och tagit ledning. Överraskande och starkt av Malmet att ta Öret. Att Röglet tog Hovet var ju väntat, och att Warulfven vänder och slår Timret borta ingen överraskning, även om Timret tyck ha haft matchen.

Jaja. När det gäler Luleå kan jag leva med att vi torskade mot Fiskrenset idag och är glad och imponerad över att Luleå spelade så bra! Men två orostecken dels att Kempe fick kliva av efter en period - undrar varför, snälla ingen skada snälla - dels att Lassi inte levererat på senare tid som tidigare under året.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vill bara korrigera en sak, det var firma Johan Wedin, Pehr Claesson, Tobias Nordlander, Johannes Käck som vann mot oss ikväll tyvärr.
Tror du som varit med länge har koll på att övertecknad sällan/aldrig tagit till sådana brösttoner efter en match. Likaså en handfull skribenter som alltid kommenterar matcher med låg puls har vomerat ut sin hopplöshet i kväll. Skulle säga att denna matchen var mer eller mindre omöjlig att slå FBK.
Inte bra för blodtryckey, tur att det bara är hockey ;-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så har vi de två kvällsmatcherna igång:

• Leksands IF - IK Oskarshamn 1-0
• Linköping HC - Skellefteå AIK 3-0

Pungen kör kaoshockey i anfallszon gång på gång mot en försvarbara som tycks vara kvar på bussen fortfarande. Kanske satsar de på en rekordstreak, aporne, kan ju ta andra förlusten i rad idag.
Kommentera