Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2442386

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser Vennergren i Aftontrasan som skriver att han saknar Broström, Wernblom och sådana samt påpekar att hälften av spelarna i finalen Luleå Hockey-Fiskrenset 1996 skulle vara längtidsavstängda om det vore idag.

Så långt är Vennervall vaken, men sedan återfaller han i sitt omtöcknade tillstånd: "De två spelare som dragit på sig flest tvåminutersutvisningar den här säsongen finns dessutom i SHL:s kanske mest spelande lag. Skellefteås back Petter Granberg och center Pär Lindholm toppar den ligan med sexton respektive femton tvåor."

Är det inte på tiden att du inser att dina förutfattade meningar inte stämmer med verkligheten? Och att flåbusar är flåbusar om än i Apan du har gullat med i åratal. Apan som ligger sist i FairPlay-ligan baserad på 2- och 5-minutersutvisningar vilket visats av inlägg här på snacket för någon timme sedan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås uppställning. Kempe saknas alltså. Bulan flyttar in Sallinen till förstalinan med Tyrre och Brännis, medan Rasken går in i fyran med Nikupeteri och Berglund.
Kommentera