Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2443763

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
sargad: Bra idé! Skulle innebära en kvalitetsstämpel som de flesta omedelbart skulle förstå.

Googlade lite på Vennervall och det visade sig att han under en hockeykarriär på fyrtio år redan från början utmärkte sig med att ständigt tippa fel. Och så har de fortsatt år efter år. Vennerströms har ju en förkärlek för att bombsäkert påstå det ena eller andra och när det sedan blir tvärtom kommer hans uppföljare "Det var ju det jag trodde hela tiden".

Vår vän eltifoso träffade vennersohn vid tillfälle och frågade honom "varför påstår du alltid att Warulfven ska torska?" på vilket Vennerfrö svarade "hur många tror du skulle läsa artikeln om jag påstår att Ulfven vinner?

Nja. När Nic Åslund slutade på Aftontrasan var det en svår förlust att ersätta. Trasan plockade in Tommys kusin Lasse Sandlin och Lasse Anrell, samt en påläggskalv och det var Vennergrus. Sandlin och Anrell gjorde ju bra jobb, men har nu dragit sig tillbaka. Kvar har vi Vennersand, som inledde sin hockeykarriär med att vara kass men har därefter utvecklats kontinuerligt, tyvärr i fel riktning.

Vennerlundskalan skulle definitivt vara en succé. Nåde det lag som Vennersjö lyfter och hyllar - ingen ser fram emot en kiss of death av nedanstående orch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag blir samma som var ner till Fiskrensarborg i förrgår. Mario Kempe saknas alltså fortfarande, sedan han klev av matchen för fem dagar sedan efter en period och trots att Bulan i måndags bedömde att Kempe skulle vara med i dag.

OK. Vi vet ju att Kempe kommer att behöva tid på sig sedan har varit utanför isen hela 2022 efter knäoperation. Nu ska han ju vara OK, men ... att han då och då får kliva av, bli borta några matcher är ju oroande. Kommer han så småningom att kunna spela kontinuerligt och leverera?

Hur blir det annars för Luleå?

Känns ju inte som att Skuggan och de andra är inställda på ytterligare rekryteringar för närvarande, men OBS att det bara återstår en månad innan det blir stopp för förstärkningar till SHL.

Man skulle ju gärna se att de la en trevare efter Lepistö. Och ta en diskussion med de bästa poängplockarna i Liigas bottenlag. Men, som sagt. Inte sannolikt tyvärr. Om vi inte torskar fortsatt många matcher och åker ned under kvalstrecket.
Kommentera