116504 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2444616

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ojojoj. Halva tredje perioden kvar och under första halvan har det varit mest Luleå, som dock inte fått in de mål vi kunnat.

Och då vet vi att när Warulfven får chans aktivera desperationshockey i anfallszon kan det smälla snabbt.

Oj, så spännande....

Utvisning på Lennström. Tycker den var på samma nivå som de flesta övriga utvisningar i matchen. Tveksam, för att uttrycka det försiktigt. Och Luleå målar inte, men mycket nära när Brännis råkar slå puck förbi stolpe i stället för i öppet mål.

Tur för Ulfven att Luleå får så lite mål i PP, när vi nu fått 8 PP-minuter mot 4 för Ulfven. Gissar att zebrorna hittar en ytterligare Luleåutvisning innan matchen är över, då uppnår de ungefär vad de genomsnittligt gör, men då alltså med 7 utvisningar bi an match där 2-3 utvisningar känns rimligare.