Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2446677

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Jag förstår. Naturligtvis är det bara därför, för långt.

Största skillnaden att Öret ramlar ur toppsex. Den effekten kanske är facit för att gangstern och hans galna hantlangare lyckats bli av med tränare, lagkapten och sportchef eller vad det nu var senaste veckorna. Kanske det accentueras, kanske Öret faller rakt igenom tabellen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Pågår tydligen VM för damjunisar i hockey i Östersund och de svenska damkronornas yngsta har lyckats oväntat bra. Flickkronorna slog US of D i semin och ska i kväll 20.00 spela final mot fick-Kanada.

Lite oväntat att flickorna kan konkurrera så pass, medan damkronorna varit rena skämtet internationellt i många år. Vad kan det bero på? Har Sverige på senare tid utbildad så jäkla många duktiga flickor?

Nej, jag tror inte att det är svaret. Att damkronorna blivit ett internationellt blåbärsgäng beror ju på att det svenska isfiaskoförbundet i äckligt samarbete med den f d koörgnollsspelaren OS-pampen Reinebo gav galningen PorkkaBork fria händer att destruera damkronorna med följd att många av våra allra bästa damer la ned karriären. Isfiaskoförbundet har helt klart ansvarat för en massa skit, men detta torde framstå som det allra värsta.

Men. Att flickkronorna tycks lyckas så bra - låt vara med ett mästerskap på hemmaplan - indikerar kanske att svensk damhockey kommer att kunna konkurrera med de bättre nationerna internationellt om några år och det är ju trevligt. Kommer nog att spana in flickkronorna ikväll.
Kommentera