116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447044

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ajaj, tio minuter spelade och det har varit flickkanada i vår zon hela tiden. Flickkronorna har fin femfläcksbox och håller flickkanada borta från bra chanser.

Men oroande att se att när de kanadensiska flickorna kommer flicka mot flicka har de gång på gång fintat bort motståndaren och enkelt tagit sig förbi.

För några minuter skaffade de sig en jättechans på det viset men det blev inte mål. För en minut sedan detsamma och då dribblade en kanadensiska av tre svenskor och då blev det mål 1-0. Nyss ett svagt långskott från kanten och det går in i femte luckan.

Sammanfattningsvis har flickkronorna blivit helt utklassade under inledningen. Flickkanada kör på medan flickkronorna tycks helt skärrade och mest gömmer sig och krymper ihop. Och allra sämst har den svenska målvakten - DamPölsans Frank - varit. Båda målen karakteriseras som jättetavlor. Och allvarligt talat - hon fortsätter lika uselt. Tycker inte att hon agerat OK på ett enda skott hon fått, ser helt paralyserad ut.

Där kom 3-0 och det är en ytterligare tavla av franken.

Tidut nu - och Sverige byter INTE målvakt?