Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447167

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Det slutade alltså 10-0, men det är förstås inte hela sanningen. Periodsiffrorna var 5-0, 3-0 samt 2-0 vilket med oomkullrunkelig säkerhet visar att skulle man fortsatt ett antal perioder till hade flickkronorna vunnit hela skiten. Visst startade flickkanadfickerna bra men hela matchen höll på att rinna över till Sverige och...*räknar* hade de bara spelat 11 perioder skulle småkronorna ha vunnit! I princip vann de, kan man säga om det inte var för en liten detalj, att de bara spelade tre perioder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Under en längre tid har Aftontrasans självutnämnde "hockeyexpert" Vennersjö varit osynlig förutom hans upprepade "Kamikazetips" innan säsong följda av det oblyga påståendet att han hade helt rätt - fast han hade helt fel - när säsongen spelats. Plus då när han kräver att den ene eller andre tränaren ska sparkas, följa av påståendet att nu kommer nytränareffekten, i alla fall när lagen förstått att med ny tränare avses f d spelare i Styvben.

Ja, det där följer vi ju nu för att konstatera hur rätt Vennervall hade om Garpeneffekten.

Men nu har han varit lite mer aktiv och skriver mer och mer i Trasan. Och idag kommer han ur expertgarderoben och förklarar för oss dödliga icke-experter att lagen måste spela underhållande för att få stor publik.

Vennerell:
”Jag har gjort ett försök att lista lagen efter hur underhållande hockey de spelar….det är viktigt för att nå en ny publik och växa…Skellefteå är också det lag som spelar SHL:s klart mest underhållande ishockey… Det ska premieras.”

Som alla vet är Vennervind etablerad Aprunkare (skicka Apan till OS som Tre Kronor) så att han tycker att Apan är roligast i SHL och därför har mest publikframgång förvånar ingen.

Men vi brukar ju här på Luleåsnacket avstå från hittepåpåståenden och i stället kontrollera fakta. Så nedan presenteras hur mycket hemmapublik lagen drar (fast Röglets publikkapacitet var väl lägre inledningsvis innan utbyggnad).
Kommentera