Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447465

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Man måste ge dig en stor eloge Sven. Kan inte finnas ett enda motståndarfan som kan så vansinnigt mycket om Skellefteå AIK som du. Kanske det är dags för dig att komma ut ur garderoben och erkänna att du gillar oss, ja rentav älskar oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Ha ha ha, du fick mig att skratta gott. Inte för att du har fel, utan för att du har rätt. Jag tror att under den tid när Apan men inte Luleå spelade i Elitserien, höll många i Luleå på Apan i Elitserien. Och, faktiskt, detsamma att många i Skellefteå höll på Luleå i Elitserien, när ni själva inte spelade där.

Gammal kärlek rostar inte som bekant och under de många år ni saknades uppe i eliten hoppades jag och många andra Luleåsupportrar att ni skulle komma upp.

Men när ni väl kom upp styrdes ni av en extrem sekt-skock som gjorde allt den kunde för att kasta skit på Luleå och till slut ledsnade man och känslor för Apan fick ta time-out. Så vitt jag kan bedömer har denna sekt och detta anti-Luleå-skit från Apan numera väsentligen tvättats bort. Så det kan vara dags att släppa fram tycka om-känslor för Apan snart. Det kommer.
Kommentera