Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447695

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Svanru: Nu är vi då i förarsätet, tycker jag, med tre resultatlösa PP i rad för VF.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Jaha, det var första perioden, det. Fiskrenset har haft fler skott på mål och flera klara målchanser men Luleås spelare kämpar som fan, skönt att se.

Till detta hör att zebrorna satt en låg nivå för utvisningar och har tagit hela fyra sådana under ungefär andra halvan av perioden. Jag skulle gissa att vore det svenska zebror skulle det i SHL blivit max två utvisningar och i slutspel inga alls.

Lite farligt detta för Luleå för - även om vi klarat 0-0 under åtta PP för Fiskrenset förra veckan och idag i CHL - Fiskrensets PP har förbättrats rejält sedan de fick tillbaka Borgman och Grönlund och släpper det för dem kan det ramla in många mål. Faaaaarligt.

Luleå kämpar på riktigt bra, hundraprocentigt skulle jag säga, men har svårt att nå fram till mål och vi kommer inte att få in många mål på Lars Johansson.

Jaha, det här blir tufft.

De som menar att det är träningsmatcher i CHL vet inte vad de talar om. Kolla in hur lagen ger järnet idag bara.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ops missade med några sekunder. Mycket vanligt när domarna tycker att man givit ena laget fördelar. Ang Fiskrensets PP har mina vänner fiskrensfans i Fiskeborg påpekat att deras PP har varit uselt under hela säsongen. Dom anser att det beror på att Lash inte har vaknat. Vi gjorde t o m mål mot dom i spel 3 mot 5
Kommentera